Beton-Cire

Beton-Cire

Beton-Cire is een uit Frankrijk afkomstige betonstuc met uitermate leuke design mogelijkheden. Door de vele natuurlijke kleuren, natuurlijke waterdichtheid, aparte trendy uitstraling en het makkelijke onderhoud bijzonder geschikt in badkamers, zowel in de douche als op het badkamermeubel. Door de extreme kleefkracht van de Beton-Cire is deze ook op hout, ijzer en zelfs kunststof te plaatsen. De eerste laag geeft straks de structuren. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. Eventueel afmessen met Frans stucmes of spaan. Na het uitharden en schuren en eventueel polijsten wordt deze behandeld met het PU-sealer-systeem. Door het uitgebreide assortiment van sealers is de Beton-Cire ook toepasbaar in bedrijfstoepassingen zoals klantenbalie, bar of koffiehoek. Door zijn geringe dikte van amper 2mm is beton-Cire overla toepasbaar en renovatie ideaal. Het trendy uiterlijk van jaren gelden geplaatst beton en door zijn natuurlijke matte glansverschillen, structuurverschillen en kleurschakeringen een mooie aanvulling voor een natuurlijk interieur. De Beton-Cire voelt warm aan is trendy, makkelijk in onderhoud en ook nog een hypoallergeen. Door de geheel verbeterde Beton-Cire formule is deze zeer makkelijk op verschillende manieren aan te brengen. Afhankelijk van de ‘hand van de plaatser’ en de afwerking ontstaat er een uniek uiterlijk dat bijzonder trendy staat in veel moderne interieurs.

Eigenschappen van Beton-Cire zijn:
— natuurlijk trendy uiterlijk.
— hypoallergeen.
— gebruik in natte ruimtes.
— te plaatsen op alle starre harde ondergrond.
— zeer slijtvast.
— makkelijk te onderhouden.

Beton-Cire is geschikt voor:
— renovatie van tegelwerk zonder te slopen.
— natte ruimtes zoals badkamers.
— slaapkamer, woonkamer, keuken, garage.
— verkoopruimtes.
— hypoallergenische toepassingen.
— meubelen.
— keukenbladen.

Beton-Floor-Cire

Beton-Floor-Cire is de vloerenvariant van de Beton-Cire. Door hardere materialen te gebruiken in de eerste laag geeft dit een sterker eindresultaat dan Beton-Cire. Met de tweede laag en eventueel een derde laag wordt het oppervlak dichtgezet en worden de eerste schakeringen duidelijk. Na het uitharden en schuren en eventueel polijsten wordt deze behandeld met het PU-sealer-systeem. Door het uitgebreide assortiment van sealers is Beton-Floor-Cire ook toepasbaar in bedrijfstoepassingen. Door zijn geringe dikte van maximaal 2mm is deze vloer overal toepasbaar en voor renovatie ideaal. Het trendy uiterlijk van jaren geleden geplaatst beton en door zijn natuurlijke matte glansverschillen, structuurverschillen en kleurschakeringen een mooie aanvulling voor een natuurlijk interieur. De Beton-Floor-Cire voelt warm aan, is trendy, makkelijk in onderhoud en ook nog eens hypoallergeen. Door de geheel verbeterde Beton-Floor-Cire formule is deze zeer makkelijk op verschillende manieren aan te brengen.

Eigenschappen van Beton-Floor-Cire zijn:
— natuurlijk trendy uiterlijk.
— hypoallergeen.
— gebruik in natte ruimtes.
— te plaatsen op alle starre harde ondergrond.
— zeer slijtvast.
— makkelijk te onderhouden.

Beton-Floor-Cire is geschikt voor:
— renovatie van vloeren zonder te slopen.
— natte ruimtes zoals badkamers.
— slaapkamer, woonkamer, keuken, garage.
— verkoopruimtes.
— hypoallergenische toepassingen.
— vloerverwarming.
— drukbelasting tot 30 N/mm2.

Wilt u meer informatie of advies over Beton-Cire? Neem dan contact op met Revy Stone tel.nr. 0416-317800 of via e-mail. info@revystone.nl. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom aan de Jan van Rooijstraat 45 te Kaatsheuvel. U bent van harte welkom!