Uw persoonlijke en unieke grafmonument

Bij ons krijgt u alle tijd en aandacht die u nodig heeft bij het bespreken van het persoonlijke monument voor uw dierbaren!

Een grafmonument is heel persoonlijk en dat begrijpen wij bij Revy Stone maar al te goed. Wij nemen daar samen met u alle tijd voor, denken met u mee en komen samen tot een uniek ontwerp dat helemaal bij uw wensen aansluit. Met uw en onze inbreng maken wij iets moois en persoonlijks van uw wensen. Een grafmonument moet iets over uw dierbare zeggen en helpt u bij het verwerken van het verlies van uw dierbare. Daarom bieden wij u de keuze uit een groot aantal mogelijkheden om het graf- of urnmonument zo persoonlijk samen te kunnen stellen.

Naast dat wij u standaard en maatwerk gedenkmonumenten kunnen aanbieden bieden wij u een keuze uit andere producten zoals grafaccessoires, speciale beletteringsmogelijkheden in de vorm van opgelegde, gezandstraalde letter- en cijfertekens, gravures, of zelfs lasergravures.
Heeft zelf een idee of wens voor de samenstelling van het gedenkmonument en wilt u dat samen met ons verkennen? Neemt u dan contact met ons op of maak gebruik van de “bel me terug” mogelijkheid. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Jan van Rooijstraat 45, 5171 DR te Kaatsheuvel.