Beton-Cire ook verkrijgbaar bij Revy Stone

Revy Stone is altijd op zoek naar de laatste trends en nieuwe producten in haar assortiment. Met trots kunnen wij u dan ook berichten dat wij dealer zijn van Beton-Cire en Beton-Floor-Cire!

Beton-Cire is een uit Frankrijk afkomstige beton-stuc met uitermate leuke design mogelijkheden. Door de vele natuurlijke kleuren, natuurlijke waterdichtheid, aparte trendy uitstraling en het makkelijke onderhoud bijzonder geschikt in badkamers, zowel in de douche als op het badkamer meubel. Door de extreme kleefkracht van de Beton-Cire is deze ook op hout, ijzer en zelfs kunststof te plaatsen.

Beton-Floor-Cire is de vloerenvariant van de Beton-Cire. Door de hardere materialen te gebruiken in de eerste laag geeft dit een sterker eindresultaat dan Beton-Cire. Met de tweede en eventueel een derde laag wordt het oppervlak dichtgezet en worden de schakeringen duidelijk.Beton-Floor-Cire voelt warm aan, is trendy, makkelijk in onderhoud en ook nog eens hypoallergeen.

Klik hier voor meer informatie en laat u inspireren! Wilt u meer informatie of advies over Beton-Cire? Neem dan contact op met Revy Stone tel.nr. 0416-317800 of via e-mail. info@revystone.nl. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom aan de Jan van Rooijstraat 45 te Kaatsheuvel. U bent van harte welkom!