Kiest u voor natuursteen, dan kiest u voor een natuurlijk, sfeervol en tijdloos materiaal. Wij voeren een breed scala aan natuurlijke en stijlvolle tinten in ons assortiment. In onze showroom ziet u hoe natuursteen op verschillende manieren wordt toegepast. Laat u inspireren voor een werkblad, vloer of wand op maat.

Maatwerk

Perfect maatwerk leveren wij door middel van onze eigen zagerij. Daarnaast voorzien wij ook in montage, onderhoud, reiniging en advisering. Wij geven u gericht advies over de materialen en toepassingsmogelijkheden. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld een uitgebreid tegelmaatwerkplan waarin alles op elkaar is afgestemd incl. accessoires, zoals bijvoorbeeld natuursteen waskommen. Hierbij staan uw individuele sfeer- en stijlwensen uiteraard voorop. Zo krijgt u vooraf een advies op maat met een sluitende begroting, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan

Zagerij

Achter onze showroom bevindt zich onze zagerij. Deze is voorzien van de moderne en zeer geavanceerde apparatuur op het gebied van de verwerking van maatwerk natuursteen of composiet. Onze zeer goed opgeleide vakmensen kennen het product en zijn specifieke verwerkingsmogelijkheden door en door.

Onderhoud

Onderhoud is erg belangrijk voor het behoud van uw natuursteen blad, vloer- of wandtegel. Natuursteen “leeft weer helemaal op” als het goed gereinigd en behandeld wordt. Te vaak hebben wij problemen met natuursteen zien ontstaan door foute of slechte behandeling en/of gebruik. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en maken altijd vooraf een behandelingsplan voor het gewenste eindresultaat. Onze service gaat verder dan levering alleen!

Onze eindeloze mogelijkheden