Keramische tegels

Ons uitgebreide assortiment keramisch tegelwerk loopt van zeer felle kleuren tot aan bijna niet te onderscheiden van natuursteen. Keramische tegels zijn gemaakt van gebakken klei waardoor ze veelal onderhoudsvrij zijn. Tevens zijn de kleurenmogelijkheden haast onbeperkt in tegenstelling tot natuursteen waar enkel aardetinten voorhanden zijn.

 

Natuurlijke uitstraling

Door de nieuwe matte uitstraling en de diversiteit van patronen in de tegels krijgen ze een zeer natuurlijke uitstraling en zijn daarmee heel goed te combineren mèt of als vervanging voor natuursteen. Dit kan bijvoorbeeld zeer wenselijk zijn voor intensief gebruik van wand of vloer. Bij keramisch tegelwerk kan ook worden gekozen voor een hoogglans finish.

Dauby Pure@Tiles 
Metalen tegels 

Pure@Tiles van Dauby is een unieke collectie van metalen tegels. De metalen tegels stralen pure luxe uit en geven het interieur een meerwaarde. De tegels passen onder andere perfect in een industrieel keukenontwerp en zijn verkrijgbaar in vierkante (10x10cm) of rechthoekige (10x20cm) afmeting en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Deze metalen tegels worden volgens een ambachtelijk proces vervaardigd in een zandmal en daarna met de hand verfijnd. Kleine imperfecties benadrukken de karakteristieke uitstraling. Het onderhoud van de metalen tegels is extreem eenvoudig door middel van een zachte doek. Vetspatten en kalkaanslag kunnen verwijderd worden met een zachte doek en wat azijn. Uiteraard krijgt u van onze experts een passend onderhoudsadvies mee.

Bezoek onze ruime showroom

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en ons assortiment? Breng dan een bezoek aan onze showroom aan de Jan de Rooijstraat 45 te Kaatsheuvel en laat u inspireren en adviseren.

Onze eindeloze mogelijkheden