Keramische en metalen tegels

Keramische tegels
Ons uitgebreide assortiment keramisch tegelwerk loopt van zeer felle kleuren tot aan bijna niet te onderscheiden van natuursteen. Keramische tegels zijn gemaakt van gebakken klei waardoor ze veelal onderhoudsvrij zijn. Tevens zijn de kleurenmogelijkheden haast onbeperkt in tegenstelling tot natuursteen waar enkel aardetinten voorhanden zijn.

Door de nieuwe matte uitstraling en de diversiteit van patronen in de tegels krijgen ze een zeer natuurlijke uitstraling en zijn daarmee heel goed te combineren mèt of als vervanging voor natuursteen. Dit kan bijvoorbeeld zeer wenselijk zijn voor intensief gebruik van wand of vloer. Bij keramisch tegelwerk kan ook worden gekozen voor een hoogglans finish.

Metalen tegels uit collectie Pure@Tiles van Dauby
Pure@Tiles van Dauby is een unieke collectie van metalen tegels. De metalen tegels stralen pure luxe uit en geven het interieur een meerwaarde. De tegels passen onder andere perfect in een industrieel keukenontwerp en zijn verkrijgbaar in vierkante (10x10cm) of rechthoekige (10x20cm) afmeting en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Deze metalen tegels worden volgens een ambachtelijk proces vervaardigd in een zandmal en daarna met de hand verfijnd. Kleine imperfecties benadrukken de karakteristieke uitstraling. Het onderhoud van de metalen tegels is extreem eenvoudig door middel van een zachte doek. Vetspatten en kalkaanslag kunnen verwijderd worden met een zachte doek en wat azijn. Uiteraard krijgt u van onze experts een passend onderhoudsadvies mee.

1 2 3

Bent u gefascineerd geraakt door wat Revy Stone u kan bieden en wilt u meer informatie over onze collecties keramische of metalen tegels? Neem dan contact met ons op en bel 0416-317800, of stuur een bericht aan info@revystone.nl. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom aan de Jan de Rooijstraat 45, 5171DR te Kaatsheuvel.